Bureau
 
Vacatures
OPEN SOLLICITATIES
Wij hebben altijd belangstelling in jonge, enthousiaste mensen met een TU- of HBO- of MBO-opleiding die zich aangesproken voelen door ons werk. Ook al zijn er niet altijd vacatures, het heeft altijd zin om je cv en/of portfolio toe te sturen. Zijn we geĂ¯nteresseerd, dan word je voor gesprek uitgenodigd.
Ben je enthousiast, ondernemend en creatief? Heb je gevoel voor kwaliteit? Heb je naast nieuwbouw ook belangstelling voor transformatie, hergebruik en restauratie? Heb je interesse, stuur je cv dan naar Koen Crabbendam: k.crabbendam@casa-architecten.nl
TRAINEES
Voor jonge afgestudeerden bestaat de mogelijkheid om als trainee ervaring in alle facetten van de beroepspraktijk op te doen. Heb je interesse hiervoor? Neem dan contact op met Koen Crabbendam: k.crabbendam@casa-architecten.nl
STAGEPLAATSEN
Wij hebben altijd plaats voor enthousiaste MBO-, HBO- en TU-stageair(e)s voor een stage-periode van minimaal drie maanden. Wij bieden een gevarieerde stage aan waarbij alle aspecten van de beroepspraktijk aan bod komen.
CASA architecten is een ervaren middelgroot architectenbureau met een gevarieerd opdrachtenpakket: van restauratie van monumenten tot grootschalige nieuwbouw. Wij zijn in het centrum van Amsterdam gevestigd op loopafstand van het Centraal Station. De stage-vergoeding bedraagt 340 € bruto per maand, reiskosten worden apart vergoed.

Vereist is ervaring met tekenen op de computer (wij werken met Microstation, scholing binnen het bedrijf is mogelijk). Interesse voor hergebruik en restauratie is een pré.

Interesse in een uitdagende stage? Neem dan contact op met Koen Crabbendam: k.crabbendam@casa-architecten.nl